Het 'samengaan' van PR en marketing: 6 belangrijke trends

Alle bedrijfssectoren hebben door de technologische ontwikkelingen, verbeterd onderwijs of macro-economische verstoringen te maken met onvermijdelijke veranderingen. Maar eens in de zoveel tijd maakt een sector zelf een verandering door die het vakgebied een nieuwe definitie geeft. Dat is nu het geval met public relations:. Het resultaat is dat we nu een 'samengaan' zien van PR en Marketing

Vroeger waren adverteren, marketing en public relations aparte disciplines, maar in het huidige digitale tijdperk zijn de grenzen vervaagd. PR en Marketing, twee onafhankelijke vakdisciplines worden nu samengevoegd tot één beroep. In dit e-book beschrijven we:  

  • De totstandkoming van het samenkomen van PR en marketing,
  • Zes specifieke trends waar PR-professionals op moeten letten
  • Toekomst van de branche

Benieuwd geworden? Vul hier rechts uw gegevens in en ontvang gratis uw exemplaar. 

Download uw whitepaper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.