Het 'samengaan' van PR en marketing: 6 belangrijke trends

Alle bedrijfssectoren hebben te maken met onvermijdelijke veranderingen. Maar eens in de zoveel tijd maakt een sector zelf een verandering door die het vakgebied een nieuwe definitie geeft. Zeker in de marketing en PR zien we vaak nieuwe online marketing trends verschijnen. Zo ook het 'samengaan' van PR en Marketing.

Online marketing trends
Vroeger waren adverteren, marketing en public relations aparte disciplines, maar in het huidige digitale tijdperk zijn de grenzen vervaagd. PR en Marketing, twee onafhankelijke vakdisciplines worden nu samengevoegd tot één beroep. In dit e-book beschrijven we:  

  • De totstandkoming van het samenkomen van PR en marketing,
  • Zes specifieke (online) marketing trends waar PR-professionals op moeten letten
  • Toekomst van de branche

Dit e-book wordt u aangeboden door de mediamonitoring en - analyse producten van LexisNexis.

Download uw e-book

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.