Hoe kies je de juiste influencer?

Influencer marketing is inmiddels niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijk. Dat deze innovatieve vorm van marketing ook vraagt om eigen – geheel nieuwe – meetcriteria is niet meer dan logisch. Maar hoe selecteer je de juiste social media influencers? 

Dit eBook geeft je inzicht in een analysemethode voor het selecteren en beoordelen van influencers in social media. In dit document wordt dieper ingegaan op:
   

  • De vijf belangrijkste criteria voor het identificeren van de meest geschikte influencers.
  • De insteek van LexisNexis voor het beoordelen en selecteren van social media influencers voor je influencer marketing- campagnes.


Ben jij benieuwd naar de criteria? 
Vul het formulier in en download de PDF.

Download mijn whitepaper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.