e LexisNexis Sport Analytics

ROI & Risico: Internationale sport evenementen

Over de hele wereld genieten fans van het schouwspel van topsporters die wereldwijd concurreren - en veel bedrijven profiteren van de zichtbaarheid door sponsoring van individuen, teams of de evenementen.

Bekijk de inzichten die worden ontdekt door middel van mediamonitoring en analyse.

Wilt u deze informatie delen op uw site of blog? Neem dan contact met ons op!

POPULAIRE EVENEMENTEN

Bekijk welke gebeurtenissen goud verdienen als het gaat om media-aandacht via sociale en traditionele media.

Meer informatie over LexisNexis Newsdesk®

Waar in de wereld worden de winterspelen het meest genoemd in de krantenkoppen? Maak een bladwijzer van deze pagina en kom terug om te zien hoe de grote momenten tijdens de Olympische Spelen worden weerspiegeld in de wereldwijde media-aandacht.

Meer informatie over LexisNexis Newsdesk®

LexisNexis Newsdesk® Analyses

Overwinter de corruptie risico's in Sport

Bedrijven en sportinstellingen moeten hun risico's minimaliseren als zij een bepaalde sport omarmen. Doen ze dit niet, dan kan dit leiden tot aanzienlijke reputatieschade, financiële en juridische schade én schade aan de sport.

Lees de blog

Terug Blik: Trending nieuws tijdens de vorige winterspelen

Tijdens de Winterspelen van 2014: Obama had een ontmoeting met de Dalai Lama, Protesten in Oekraïne, premier Blair verbond zich met het Murdoch telefoon-hacking-schandaal en speculatie rond Hillary Clinton of zij zich kandidaat zou stellen voor het presidentschap

Tijdens de Winterspelen van 2010: hypotheek- en afschermingscrisis, de schuldencrisis in Griekenland, de Mexicaanse griep, het Amerikaanse debat over de gezondheidszorg en een 8,8 aardbeving in Chili die resulteerde in een kleine Tsunami.