Whitepaper: FCPA Corporate Enforcement Policy

Eind 2017 kondigde het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ) een nieuw FCPA Corporate Enforcement Policy aan, geïnspireerd door het succes van zijn proefprogramma voor zelfrapportage van potentiële schendingen van de Foreign Corrupt Practices Act.

Voorafgaand aan de aankondiging heeft het DOJ ook voorbeeldvragen vrijgegeven die onderzoekers zouden kunnen stellen bij het evalueren van het nalevingsprogramma van een bedrijf. We bekijken hoe het permanente programma verschilt van het pilotprogramma in ons nieuwe whitepaper. Download uw exemplaar om te lezen over.

  • Belangrijkste handhavingsacties voor FCPA in 2017 - en wat we van hen kunnen leren.
  • Wat het FCPA Corporate Enforcement Policy met zich meebrengt.
  • 11 aandachtsgebieden tijdens een FCPA-onderzoek.

Download my whitepaper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.