ONDERNEMINGSGEDRAG IN HET VIZIER  VAN  INVESTEERDERS

Het is geen nieuws dat bedrijven moeten doen wat juist is. En natuurlijk moeten bedrijven ook alle mogelijke stappen zetten om onethische en criminele praktijken tegen te gaan. Deze kunnen namelijk een zeer negatieve invloed hebben op de reputatie van het merk, de stabiliteit van het management, het moraal van de werknemers en de winst. Maar er is echter meer dan voldoende bewijs dat dit aspect van zaken doen op een keerpunt staat. Dit komt door factoren zoals de globalisering van handel en regelgeving, meer activisme van consumenten en de snelheid en schaal van nieuws en social media.

In 'Ethische verwachtingen' duiken we in hoe deze verwachtingen worden bepaald door zowel investeerders als consumenten, en wat bedrijven kunnen doen om deze verwachtingen met succes aan te pakken. Download het eBook voor meer informatie over:

  • De opkomst van acties van beleggersklasse en 'buycotting' van consumenten
  • Hoe ESG- en CSR-programma's kunnen helpen ethische en duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren
  • Praktische voorbeelden van de gevolgen van het niet-naleven van ethische verwachtingen

Download vandaag nog uw exemplaar van dit e-boek.

Download eBook

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.