De voordelen van big data voor PR, marketing en sales

Het gebruik van big data-analyses om de mening van consumenten te beïnvloeden, de marketingstrategie te bepalen en klanten aan te zetten tot een aankoop geeft u een inzicht en transparantie waar u vroeger niet eens van zou durven dromen. Toch is er een schaduwzijde.

Hoe passen uw PR-, marketing- en verkoopstrategieën zich aan aan de eisen van digitale transformatie??

Ons nieuwste whitepaper gaat in op hoe bedrijven concurrentievoordelen kunnen behalen uit big data, waaronder:

  • Waarom investeren meer bedrijven in kunstmatige intelligentie (AI)?
  • Hoe kunnen PR-, marketing- en sales professionals inzichten uit big data halen?
  • Welke soorten gegevens hebben organisaties nodig om de waarde van AI-initiatieven te vergroten?

Ontdek hoe de juiste gegevensbronnen het leren van apparaten, voorspellende analyses en meer kunnen stimuleren. Vul het formulier aan de rechterkant in om vandaag nog uw exemplaar te ontvangen!

Data as a Service

Ontdek de mogelijkheden van onze database met gegevens uit meer dan 40.000 bronnen. Met Nexis® Data as a Service integreert u gearchiveerde en actuele onbewerkte gegevens in uw eigen systemen.

 

Download gratis de whitepaper

 

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.