Met het enorme media-aanbod is het soms lastig om inzicht te behouden in wat er over uw organisatie, product of merk wordt gezegd of geschreven.

Wilt u weten wat de realtime media aandacht is voor uw organisatie? Media monitoring helpt u om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom uw organisatie, concurrenten en de branche.


Gratis online media consult

LexisNexis is specialist in media monitoring. Onze oplossingen helpen marketing & communicatie professionals om hun merk te monitoren door te zoeken in het meest complete Nederlandse aanbod van print en online bronnen. Maar ook in internationale bronnen.

Wilt u weten hoe u er momenteel voor staat? Onze specialisten helpen duidelijkheid te krijgen: meld u nu aan voor een gratis media consult van een half uur. Gedurende het online consult kijken we samen met u naar de media-aandacht voor uw organisatie via onze Newsdesk tool. We maken ook een media-analyse, die u daarna per email ontvangt.

Wij kijken er naar uit om u op weg te helpen, maak nu een afspraak via het formulier met één van onze media-adviseurs:

Ron Kaljee

John Knol

 

Robin Schaeffer

Ron Kajee John Knol Robin Schaeffer
     

 

Neem contact met mij op voor een gratis media consult

 

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.