Gratis Mediascan

Altijd al willen weten wie er in de media het meest over jouw organisatie schrijft en of de berichtgeving overwegend positief of negatief is? LexisNexis biedt nu antwoord op al jouw vragen met de gratis Mediascan. 

Inzicht in jouw organisatie in de media?

Media monitoring is van essentieel belang voor organisaties. Het kan helpen bij het beschermen van jouw reputatie, een crisis voorkomen of inzichten bieden in relevante nieuwe trends in jouw branche. Onze gratis mediascan geeft je inzicht in berichtgeving in (online en offline) media  over jouw organisatie in de afgelopen 100 dagen. 

Het Mediascan rapport bevat gemakkelijk leesbare grafieken met de volgende informatie:

  • Berichtgeving in de loop van de tijd
  • Uitsplitsing van de artikelen op basis van bron
  • Top 10 auteurs
  • Uitsplitsing op het overheersende sentiment van de artikelen
  • Thema’s of onderwerpen gerelateerd aan jouw organisatie

Wacht niet langer en vraag de gratis scan aan via het formulier. Je ontvangt binnen twee werkdagen de PDF versie in jouw mailbox.

Ja, stuur mij een gratis Mediascan van mijn organisatie

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.