Op deze pagina bieden wij informatie voor gebruikers van Nexis. Bookmark deze pagina zodat u altijd de laatste informatie heeft, deze wordt geüpdate.

NIEUW: COVID-19 tip sheet
COVID-19 domineert het wereldwijde nieuws, financiële rapportages, wetgeving, het indienen van patenten en alles er tussen in. Om u te helpen bij het doorzoeken van al deze informatie en waardevolle inzichten te krijgen, hebben wij een aantal tips en zoekreeksen op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat u precies de informatie krijgt die u op dit moment nodig heeft.

DOWNLOAD DE COVID-19 TIP SHEET

Webinar

Meer weten over zoeken in Nexis naar COVID-19? Meld u dan aan voor ons gratis webinar. Op dinsdag 12 mei om 13:00 uur geven wij u een half uur lang praktische tips.

Aanmelden webinar

Brochures

Lees het overzicht en de veelgestelde vragen om snel van start te gaan met Nexis

Webinars

Graag maken wij u bekend met de nieuwe features die Nexis heeft en met de nieuwe interface. Daarom organiseren wij regelmatig enkele webinars waarin de client developers bij LexisNexis, u wegwijs maakt in de belangrijkste veranderingen.

Mochten er webinars zijn dan kunt u zich aanmelden bij een of meerdere van onderstaande webinars, simpelweg door op de link te klikken.

Whitepapers


Meer weten over diverse relevante onderwerpen m.b.t. onderzoek doen? Download dan eens één van onze gratis whitepapers. Bekijk ze hier 

Tips & Tricks - Videos

Nexis® Nieuws zoeken - App

Na de update heeft u met uw Nexis inloggegevens ook toegang tot de vernieuwde Nexis® Nieuws-app. Zo heeft u altijd en overal toegang tot het nieuws uit de kranten, ook onderweg.

De app is beschikbaar in de app stores:

Google Play App Store

Neem contact met ons op

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.

Meer weten over LexisNexis?

  • WIlt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Nieuws en Blogs voor interessante artikelen, whitepapers en het laatste nieuws