Op deze pagina bieden wij informatie aan over de Nexis upgrade. Bookmark deze pagina zodat u altijd de laatste informatie heeft, deze wordt geüpdate.

Brochures

Lees het overzicht en de veelgestelde vragen om snel van start te gaan met Nexis 

Nexis Handleiding    

Nexis Top 10 features 

Zoekcommando's 

 

Power Invoice (Engels)

Account Center
User Guide
 (Engels)

 

Webinars 

Graag maken wij u bekend met de nieuwe features die Nexis heeft en met de nieuwe interface. Daarom organiseren wij regelmatig enkele webinars waarin de client developers bij LexisNexis, u wegwijs maakt in de belangrijkste veranderingen.

Mochten er webinars zijn dan kunt u zich aanmelden bij een of meerdere van onderstaande webinars, simpelweg door op de link te klikken.

 

 


 

Nexis® Nieuws zoeken - App
 

Na de update heeft u met uw Nexis inloggegevens ook toegang tot de vernieuwde Nexis® Nieuws-app. Zo heeft u altijd en overal toegang tot het nieuws uit de kranten, ook onderweg. 

De app is beschikbaar in de app stores:

Google Play
App Store

 

Neem contact met ons op

 

 

 

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.


Meer weten over LexisNexis?
  • WIlt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter 
  • Ga naar Nieuws en Blogs
    voor interessante artikelen, whitepapers en het laatste nieuws