Nexis Uni®

Vol trots introduceren wij de opvolger van LexisNexis Academic: Nexis Uni. Nexis Uni is niet zomaar een database: het is ontwikkeld op basis van feedback van universiteitsstudenten – het is academisch onderzoek, maar dan beter. Nexis Uni biedt de eenvoudige, intuïtieve onderzoekservaring die studenten tegenwoordig verwachten – op ieder apparaat dat ze willen – en helpt u om:

  • de trainingseisen te verlagen, zodat u zich op andere taken kunt richten
  • studenten het vertrouwen te geven om zelf onderzoek te doen
  • studenttevredenheid verhogen en gebruik stimuleren

Op deze manier kunt u de maximale waarde realiseren voor het budget van uw bibliotheek met een tool die inspeelt op de belangrijkste voorkeuren van digital natives – en die voorzien is van de uitgebreide, betrouwbare content die u van LexisNexis kunt verwachten.

Wat is er uniek aan Nexis Uni?

Studenten die zijn opgegroeid met Google zullen de gestroom­lijnde interface van Nexis Uni direct herkennen. Het begint met een groot zoekveld. Studenten kunnen op natuurlijke talen zoeken of complexe Booleaanse zoekopdrachten uitvoeren, waardoor deze tool ideaal is voor zowel beginnende als gevorderde onderzoekers. En dat is nog lang niet alles.

Meer informatie over Nexis Uni

Er zijn verschillende content modules mogelijk voor Nexis Uni. De basismodule bestaat uit een aantal landelijke dagbladen. Deze basismodule kunt u uitbreiden naar al het Nederlandstalige nieuws, internationaal nieuws en bedrijfsinformatie.

Overview Brochure
(NL / ENG)

Nexis Uni Account Support

Terwijl u zich klaarmaakt om live te gaan met u Nexis Uni-account, vindt u hier hulpmiddelen waarmee u een goed begin kunt maken.

Steps to Self Register
(NL / ENG)

Power Invoice
(NL / ENG)

EZProxy FAQ
(ENG)

Account Center
(NL / ENG)

Nexis Uni Features Tipsheets

Gebruik deze snelle tips om de Nexis Uni-ervaring aan te passen aan uw behoeften.

Je Nexis Uni ID instellen
(NL)

Top 10 Nexis Functionaliteiten
(NL)

Zoeken FAQ
(NL)

Tips & Tricks - Videos

Download de Social Banner:

Neem contact met ons op

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.

Meer weten over LexisNexis?

  • WIlt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter
  • Ga naar Nieuws en Blogs voor interessante artikelen, whitepapers en het laatste nieuws