Nexis Uni

Vol trots introduceren wij de opvolger van LexisNexis Academic: Nexis Uni. Nexis Uni is niet zomaar een database: het is ontwikkeld  op basis van feedback van universiteitsstudenten – het is  academisch onderzoek, maar dan beter. Nexis Uni biedt de  eenvoudige, intuïtieve onderzoekservaring die studenten tegenwoordig verwachten – op ieder apparaat dat ze willen –  en helpt u om:

  • de trainingseisen te verlagen, zodat u zich op andere taken  kunt richten
  • studenten het vertrouwen te geven om zelf onderzoek te  doen
  • studenttevredenheid verhogen en gebruik stimuleren 

Op deze manier kunt u de maximale waarde realiseren voor  het budget van uw bibliotheek met een tool die inspeelt op de  belangrijkste voorkeuren van digital natives – en die voorzien is  van de uitgebreide, betrouwbare content die u van LexisNexis  kunt verwachten.

Op deze pagina bieden wij informatie aan over de upgrade naar Nexis Uni. Bookmark deze pagina omdat deze informatie continu wordt geüpdate.

Wat is er uniek aan Nexis Uni?

Studenten die zijn opgegroeid met Google zullen de gestroom­lijnde interface van Nexis Uni direct herkennen. Het begint met een groot zoekveld. Studenten kunnen op natuurlijke talen zoeken of complexe Booleaanse zoekopdrachten uitvoeren, waardoor deze tool ideaal is voor  zowel beginnende als gevorderde onderzoekers. En dat is nog lang niet alles.

Meer informatie over Nexis Uni 

Er zijn verschillende content modules mogelijk voor Nexis Uni. De basismodule bestaat uit een aantal landelijke dagbladen. Deze basismodule kunt u uitbreiden naar al het Nederlandstalige nieuws, internationaal nieuws en bedrijfsinformatie.

Overview Brochure (NL)   
Overview Brochure (ENG)     
                 

FAQ'S (NL)

 

Prelaunch Checklist
 


Nexis Uni Account Support

Terwijl u zich klaarmaakt om live te gaan met u Nexis Uni-account, vindt u hier hulpmiddelen waarmee u een goed begin kunt maken.

Steps to Self Register (NL)
Steps to Self Register (ENG) 

Power Invoice  (NL)   
Power Invoice (ENG) 

EZproxy FAQ (NL) 
EZproxy FAQ (ENG)    

 

 

Account Center (NL)
Account Center (ENG)

 

 


Nexis Uni Features Tipsheets

Gebruik deze snelle tips om de Nexis Uni-ervaring aan te passen aan uw behoeften.

Customizing Nexis Uni  (NL) 
Customizing Nexis Uni  (ENG) 
             

Top 10 Nexis Features (NL)
Top 10 Nexis Features (ENG)
 

Search FAQ (NL)
Search FAQ (ENG)
 

Download de Social Banner:

Neem contact met ons op

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.


Meer weten over LexisNexis?
  • WIlt u persoonlijk advies? Vul dan het contactformulier in!
  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief 
  • Volg ons op LinkedIn of Twitter 
  • Ga naar Nieuws en Blogs
    voor interessante artikelen, whitepapers en het laatste nieuws