Download onze checklist om uw due diligence-controles en uw KYC te optimaliseren!

Wanneer u wilt starten met een due diligence onderzoek, is het raadplegen van een due diligence-checklist een juiste eerste stap. Op deze manier doorloopt u stapsgewijs uw due diligence zonder iets te missen. Gaat u een nieuwe zakelijke relatie aan, of is er sprake van een bedrijfsovername? Met behulp van deze due diligence-checklist kunt u stapsgewijs bepalen welke gegevens u nodig heeft om uw zakenpartner aan een grondig onderzoek te onderwerpen.

Onze due diligence-checklist
De meeste due diligence-checklists die u op internet vindt, zijn weliswaar zeer uitgebreid, maar bijna nooit volledig. Bovendien hebben veel checklists betrekking op een nauw gedefinieerd toepassingsgebied, waardoor u ze niet zonder meer kunt inzetten in uw bedrijf.

Voor onze checklist hebben we daarom gekozen voor een andere benadering. In dit document vindt u:

  • Welke vragen u uzelf moet stellen bij het aangaan van een nieuwe zakelijke relatie
  • Welke risico's u moet overwegen bij het aangaan van een zakelijke relatie of derde partij
  • Wanneer u een due diligence onderzoek moet starten
  • Of een simpel due diligence onderzoek voldoende is of dat u moet kiezen voor een meer uitgebreid onderzoek
  • Of het gebruik maken van gratis (online) bronnen genoeg is of dat u moet kiezen voor een tool?
  • Welke tools er geschikt zijn voor uw type due diligence onderzoek.

Bekijk hier een overzicht van onze due diligence oplossingen.

Download de checklist

 

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.

U kunt uw communicatievoorkeuren op elk moment aanpassen door hier te klikken of via de afmeldlink die u in al onze communicaties vindt.