Sebastiaan is een specialist op het gebied van economische sancties en exportcontrole. Sebastiaan’s praktijk richt zich op alle aspecten van internationale handel en aanverwante onderwerpen, zoals witwassen, terrorismefinanciering, fraude, corruptie, en andere compliance-gerelateerde onderwerpen. Sebastiaan vertegenwoordigt cliënten die onderwerp zijn van onderzoek en handhavingsprocedures. 

Sebastiaan’s directe, duidelijke en praktische advies wordt zeer gewaardeerd door zijn cliënten, evenals zijn scherpe juridische analyses, zijn resultaat gedreven aanpak en zijn diepgaande kennis van de business.

Sebastiaan geeft regelmatig cursussen en is een veelgevraagd spreker op nationale en internationale congressen. Sebastiaan is daarnaast regelmatig te horen op BNR nieuwsradio en op televisie (EenVandaag) en wordt hij geciteerd in de krant (Trouw en FD) over exportcontrole- en sanctiegerelateerde zaken. 

https://batradelaw.com/ 

 

LexisNexis is een vooraanstaande leverancier van kennis-en informatieoplossingen voor professionals in tal van sectoren. Lexis Nexis, Nexis Solutions biedt innovatieve technologie met een ongeëvenaarde contentcollectie die bestaat uit internationaal nieuws en bedrijfs-, markt- en juridische informatie. Door onze flexibele oplossingen kunnen bedrijven:

  • Betrouwbare relaties opbouwen met klanten, leveranciers en andere externe partijen
  • Controleren op tekenen van opkomende bedreigingen binnen PESTLE-factoren
  • Doelgerichte gegevens met betrekking tot nieuws, wetten, sancties, volglijsten en politiek prominente personen integreren in hun eigen systemen en AI-applicaties
  • Waardevolle inzichten krijgen in risico’s en kansen om  weloverwogen besluiten te kunnen nemen.

https://www.lexisnexis.nl 

Meer weten? Neem contact op via @ marketing@lexisnexis.nl