Save the date!

 

Dinsdag 28 januari 2020,  16:00 -19:00,
Millennium Tower, Radarweg 29, Amsterdam

Vanaf 10 januari 2020 gelden er nieuwe normen van de anti-witwasrichtlijn voor cryptobedrijven. Vanaf dat moment dienen deze aanbieders zich bij de DNB te registreren. Tijdens ons seminar AMLD5 voor cryptobedrijvenzullen wij het wetgevende kader verder toelichten. Daarnaast vertellen experts uit de praktijk over hoe u met de wetgeving en met name de implementatie daarvan omgaat.

Dit seminar is een mooie kans om kennis te delen omrent de huidige en aankomende wetgeving en om te netwerken met collega’s uit uw vakgebied.

Programma:

Inloop tussen 16:00 - 16:30
Start programma 16:30

Margot Aelen van de DNB 

Tessa van Tol 

Netwerkmoment

Arthur Stolk van Icoinic 

Netwerkmoment

Paul Hommes & Francois Dieleman van LexisNexis

Afsluiting met borrel

 

* Om zoveel mogelijk bedrijven in de gelegenheid te stellen hierbij aanwezig te zijn, geldt een maximum aantal van 3 personen per organisatie, op volgorde van aanmelding.

Gratis aanmelden:

 

 

 

Bij LexisNexis Business Information Solutions nemen we uw privacy serieus. Zoals uiteengezet in ons Privacybeleid gebruiken we uw persoonlijke gegevens om uw account te beheren en de producten en diensten te leveren die u bij ons hebt aangevraagd.  

LexisNexis Business Information Solutions en onze LexisNexis Legal & Professional-groepsondernemingen kunnen contact met u opnemen met informatie over onze producten, diensten en evenementen.