LOGIN TO NEWSDESK

Technische Support

ma - do 8:00 - 18:00
vr 8:00 - 17:00

Nieuwsbrief

Interesse voor de nieuwste product updates, nieuwe bronnen en uitnodigingen voor onze seminars? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN

Welkom op onze Newsdesk Support Pagina

Wij helpen u graag verder. Heeft u behoefte aan persoonlijk contact, neem dan contact met ons op.

Handleidingen

Lees het overzicht en de veelgestelde vragen om snel van start te gaan met Newsdesk.

Terug naar boven

Trainingen

Heeft u behoefte aan een persoonlijke training door één van onze Customer Success Managers, neem dan contact met ons op.

AANVRAAG TRAINING

Terug naar boven

Webinars

Interesse in nieuwe features? Kennismaken met nieuwe bronnen, of mogelijkheden. Wij organiseren regelmatig webinars waarin de customer success managers bij LexisNexis, u wegwijs maakt in de belangrijkste veranderingen.

U kunt zich aanmelden, door op onderstaande link te klikken. Ook kunt u terugluisteren naar eerder opgenomen Webinars.

Mochten er op dit moment geen Webinars zijn gepland. Neem dan ook 'ns een kijkje bij onze Seminars.

Eerder opgenomen Webinars:

Terug naar boven

FAQ's

Klik op deze link om je User ID / Wachtwoord te wijzigen.

Login op Newsdesk, klik op je gebruikersnaam en ga naar het Aanmeldprofiel.

Klik op je gebruikersnaam en ga naar de Beheer & Gebruiksstatistieken. Met de knop "Voeg gebruiker toe" kom je in het LexisNexis Account Center waar je nieuwe lezers kunt toevoegen. Lees daarover meer op onze LNAC Support Pagina.

Klik op het grijze dropdownmenu achter Mijn Content en kies voor "Zoeksjabloon bewerken". Je kunt hier de standaardtaal en de doorzochte mediasoorten wijzigen

Ga naar Delen / E-mailbeheer. Klik op de I achter de naam van de Nieuwsbrief om de Nieuwsbrief Details te bekijken. Hier vind je de verzendgeschiedenis. Mocht E-mailbeheer niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met onze Servicedesk onder vermelding van je User ID.

Terug naar boven

Newsdesk Mobile App

Download nu de Human Rights Tracker en maak kennis met de mobile app van Newsdesk. Heeft u interesse in een mobile app voor uw organisatie, neem dan contact met ons op.

De app is beschikbaar in de app stores:

Google Play
App Store