LOGIN TO NEXIS UNI

Technische Support

ma - vrij 8:00 - 17:00

Nieuwsbrief

Interesse voor product updates, nieuwe bronnen en uitnodigingen voor onze seminars? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN

Welkom op onze Nexis Krantenbank Support Pagina

Wij helpen u graag verder. Heeft u behoefte aan persoonlijk contact, neem dan contact met ons op.

Handleidingen

Lees het overzicht en de veelgestelde vragen om snel van start te gaan met Nexis

Trainingen

Heeft u behoefte aan een persoonlijke training door één van onze Customer Success Managers, neem dan contact met ons op.

AANVRAAG TRAINING

Training voor bibliotheekmedewerkers en docenten:

In deze online Nexis UNI training voor bibliotheekmedewerkers en docenten laten wij zien welke zoekmogelijkheden er zijn, welke mogelijkheden u heeft in het resultatenscherm en hoe u de resultaten kunt bewaren en delen. De trainingen worden georganiseerd op: dinsdag 7 september - 16:00 en maandag 13 september - 16:00. U kunt zich aanmelden door te klikken op één van beide data.

Terug naar boven

FAQ's

Klik op je gebruikersnaam en open het aanmeldprofiel. Ga vervolgens naar Wijzig ID.

Klik rechtsbovenaan op de zoekpagina naar keuze en klik op “Maak dit mijn Startpagina”