LOGIN TO NEXIS UNI

Technische Support

ma - vrij 8:00 - 17:00

Nieuwsbrief

Interesse voor product updates, nieuwe bronnen en uitnodigingen voor onze seminars? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN

Welkom op onze Nexis Uni Support Pagina

Wij helpen u graag verder. Heeft u behoefte aan persoonlijk contact, neem dan contact met ons op.

Handleidingen

Lees het overzicht en de veelgestelde vragen om snel van start te gaan met Nexis

Terug naar boven

Trainingen

Heeft u behoefte aan een persoonlijke training door één van onze Customer Success Managers, neem dan contact met ons op.

AANVRAAG TRAINING

Nexis Uni - slim zoeken naar nieuwsartikelen in Nexis Uni:

Tijdens deze training laten wij zien hoe je snel en slim kunt zoeken naar nieuws in Nexis Uni. Welke zoekformulieren kun je gebruiken? En welke zoekcommando's en zoekfilters helpen je om snel de nieuwsartikelen te vinden die je zoekt? De training wordt georganiseerd op: dinsdag 20 september om 16:00 uur. U kunt zich aanmelden door te klikken op de datum.

Terug naar boven

FAQ's

Klik op je gebruikersnaam en open het aanmeldprofiel. Ga vervolgens naar Wijzig ID.

Klik rechtsbovenaan op de zoekpagina naar keuze en klik op “Maak dit mijn Startpagina”