Profiteer nu van onze aanbieding:
stap over en zie méér.

De kracht van elke organisatie ligt in kennis. Bijvoorbeeld over de eigen organisatie, merk of producten. Heb je voldoende inzicht in wat diverse media hierover communiceren? Met media monitoring verzamel je deze informatie, neemt je kennis toe en zie je dus meer. 

De voordelen van media monitoring

 

 

Alle relevante media op één plek
Weet wat er gezegd of geschreven wordt over jouw bedrijf. Monitor en analyseer alle berichtgeving in social media, kranten, blogs en op radio en TV, nationaal en internationaal en artikelen van achter de paywall.

 

Reputatiemanagement
Bescherm je reputatie door op tijd negatieve berichtgeving of sentiment te signaleren. Zo ben je een crisis of reputatieschade voor.

 

Inzicht in concurrenten en trends
De belangrijkste inzichten en gespreksonderwerpen rondom jouw merk, markt of concurrenten in één dashboard met duidelijke en interactieve visualisaties.

 

Media relaties bewaken
Weet wie die journalist of influencer is die over jouw organisatie schrijft.

 

Informatie delen met collega's
Gebruik kant-en-klare, aanpasbare rapporten, dashboards en nieuwsbrieven om relevante resultaten en inzichten te delen met collega's.

 

Maak voordelig kennis met media monitoring
van LexisNexis

Weet je zeker dat jouw huidige media monitoring oplossing compleet genoeg is om je te laten profiteren van al deze voordelen? Of gebruik je nog geen media monitoring oplossing en ben je benieuwd naar de toegevoegde waarde van media monitoring voor jouw organisatie?

Maak dan nu een afspraak voor een media consult met één van onze media-adviseurs. Samen met jou brengen ze dan in kaart waar jouw wensen en behoeften liggen, gevolgd door een advies op maat met offerte.

De C's van LexisNexis: 

  • Content. Je krijgt gegarandeerd toegang tot de meest complete database met publicaties van Nederlandse bronnen (waaronder artikelen die normaal achter een paywall zitten).
  • Coach. Je kunt rekenen op aandacht en begeleiding van ons team van coaches, die je helpen met het inrichten van een persoonlijk dashboard.
  • Compliant. LexisNexis regelt de royalty-afdracht voor jouw gebruik van de journalistieke content, zowel voor gedrukte media als voor online artikelen.
  • Contact. Wij nemen de tijd om met jou het gesprek aan te gaan en er zo precies achter te komen waar je behoefte ligt. Neem contact op via het formulier voor een persoonlijk consult.