Profiteer nu van onze najaarsaanbieding: stap over en zie meer méér.

De kracht van elke organisatie ligt in kennis. Bijvoorbeeld over de eigen organisatie, merk of producten. Heb je voldoende inzicht in wat diverse media hierover communiceren? Met media monitoring verzamel je deze informatie, neemt je kennis toe en zie je dus meer. 

De voordelen van media monitoring

Of je nu al een media monitoring oplossing gebruikt of overweegt er eentje aan te schaffen, dit is het juiste moment: ga met LexisNexis in C!

De C's van LexisNexis:

 

Content
Je krijgt gegarandeerd toegang tot de meest complete database met publicaties van Nederlandse bronnen. Maar ook internationale uitgaven zijn toegevoegd. Dit betreft zowel informatie uit print uitgaven (kranten en tijdschriften) maar ook online media (waaronder artikelen die normaal achter een paywall zitten).

 

Coach
Je kunt rekenen op aandacht en begeleiding van ons team van coaches. Zij helpen met het inrichten van een persoonlijk dashboard waarmee je extra snel inzicht krijgt in wat voor jouw organisatie belangrijk is.

 

Compliant
LexisNexis regelt de royalty-afdracht voor jouw gebruik van de journalistieke content, zowel voor gedrukte media als voor online artikelen. Bovendien hoef je maar één contract af te sluiten om de hele organisatie te laten profiteren van een compleet content-aanbod op één centrale plek.

 

Commercieel
Overstappen naar media monitoring van LexisNexis is nu extra interessant: tot 31 december 2020 profiteer je van een zeer scherp, voordelig aanbod.

 

Contact
Wij nemen de tijd om met jou het gesprek aan te gaan en er zo precies achter te komen waar je behoefte ligt. Neem contact op via het formulier en één van onze media-adviseurs neemt direct contact met je op.

 

Onze media-adviseurs:

Ron Kaljee

John Knol

 

Robin Schaeffer

Ron Kaljee John Knol Robin Schaeffer